Üdvözlöm a motorszereles.hu oldalán!

Budapesten, a XI. kerületben található műhely elsősorban motorkerékpárok, robogók szervizmunkáinak, teljes körű javításának elvégzésére, veterán járművek felújítására, szervizelésére szakosodott.
Célom, feladatom a meglévő és új ügyfeleim teljes körű kiszolgálása, színvonalas szakmai tanácsadás és segítségnyújtás, minőségi alkatrészekből szervizelt motorkerékpárok átadása.

Szolgáltatásaim

Az általános karbantartás során műhelyemben részletesen átvizsgálom motorkerékpárját, az adott problémán kívül, felhívom a figyelmét az esetlegesen elhasználódott alkatrészek cseréjére.
Szakértelemmel és célszerszámokkal felszerelkezve vállalom a motorblokkok teljes illetve részleges felújítását, gyári és utángyártott alkatrészekből.
Minden típusú motorkerékpár és robogó elektromos javítását elvégzem, mint például az indítómotor, a töltésrendszer vagy a gyújtás javítása.
Veterán motorkerékpárok és robogók teljes felújítását is vállalom. A külön szakmát, szerszámokat és szaktudást igénylő munkafolyamatok más-más szakműhelyekben történnek, mint például a lakatolás vagy az esztergálás. Az esetlegesen hiányzó vagy elhasználódott alkatrészek beszerzésében tudok segíteni.

Elérhetőségeim:

Schwarczkopf Gergely

06 30 907-41-97

email

1112 Budapest, Péterhegyi lejtő 63.


{googleMaps lat=47.448831 long=19.007400 label="Motor szerelés~Budapest, XI.~Péterhegyi lejtő 63."}

.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük